F.A.Q.

 1. Ik ben een beetje verdwaald en ik weet niet welke producten ik moet gebruiken voor mijn huidtype, kan je me wat advies geven?
 2. Ik wil graag mooie benen hebben in de wintermaanden. Kunnen GUAM-producten het hele jaar door worden gebruikt?
 3. Ik ga een baby krijgen! Kan ik GUAM-producten gebruiken tijdens mijn zwangerschap?
 4. Ik ga volgende week op vakantie en wil graag mijn GUAM-producten meenemen. Kan mijn huid worden blootgesteld aan de zon na het aanbrengen van GUAM-producten?
 5. Sommige zeewiermoddercrèmes veroorzaken tintelingen en hoge temperaturen, en soms is mijn huid geïrriteerd en rood - is dit normaal?
 6. Nu ik weet dat het normaal is om jeukerig en heet te voelen, kan ik de hitte en tintelingen niet meer voelen als ik regelmatig GUAM-zeewiercrèmes gebruik. Waarom?
 7. Mijn GUAM-zeewierpotje is vloeibaar bovenop, wat is het probleem?
 8. Kan ik GUAM-producten gebruiken om mijn buikspieren te definiëren?
 9. Worden GUAM-producten getest op dieren?
 10. Ik heb een gevoelige huid, circulatieproblemen, waterretentie. Kan ik GUAM® schoonheidsproducten gebruiken?

  Antwoorden

      Ik ben een beetje verdwaald en ik weet niet welke producten ik moet gebruiken voor mijn huidtype, kan je me wat advies geven?
      Wij bieden u aan een gratis diagnose te stellen om u te verwijzen naar de producten die voor u nuttig zijn, u vindt de diagnose op de startpagina.
      Ik wil graag mooie benen hebben in de wintermaanden. Kunnen de producten uit het GUAM-assortiment het hele jaar door worden gebruikt?
       De producten van het merk GUAM kunnen het hele jaar door worden gebruikt.
      Ik ga een baby krijgen! Kan ik GUAM-producten gebruiken tijdens mijn zwangerschap?
      Allereerst, gefeliciteerd! Wij raden zwangere vrouwen aan om voor gebruik contact op te nemen met hun arts.
      Ik ga volgende week op vakantie en wil graag mijn GUAM-producten meenemen. Kan mijn huid worden blootgesteld aan de zon na het aanbrengen van GUAM-producten?
      Blootstelling aan de zon onmiddellijk na het aanbrengen van GUAM-producten wordt niet aanbevolen. Het is het beste om een paar uur te wachten.
      Sommige zeewiermoddercrèmes veroorzaken tintelingen en een sterk gevoel van warmte, en soms is mijn huid rood. Is dit normaal?
      Ja, het is volkomen normaal om een gevoel van warmte of tintelingen te voelen die gepaard gaan met mogelijke roodheid op de toepassingsgebieden. Deze effecten zijn het resultaat van de werking van GUAM-algen en andere actieve bestanddelen in de producten.
      Nu ik weet dat het normaal is om tintelingen en een gevoel van warmte te voelen op de behandelde gebieden, soms als ik regelmatig GUAM-producten gebruik, voel ik niet meer dezelfde sensaties. Is dit normaal?
      Geen zorgen! De vermindering van de tintelingen en de warmte kan optreden na een aantal toepassingen van GUAM producten omdat de huid anders reageert op de functionele ingrediënten. Deze externe reactie heeft echter geen betrekking op de effectiviteit van het product.
      Mijn potje GUAM-smurrie is vloeibaar bovenop, wat is het probleem?
      Dit is volkomen normaal. Omdat het een natuurproduct is, hebben vloeistoffen en etherische oliën de neiging om zich af te scheiden van de klei en de algen. Voor een correcte toepassing raden wij u aan het product voor elk gebruik te mengen tot het een romige textuur heeft.
      Kan ik GUAM-producten gebruiken om mijn buikspieren te definiëren?
      GUAM zeewier kan gebruikt worden op alle gebieden van het lichaam zolang het niet in contact komt met uw gezicht / ogen / mond en uw "intieme gebieden". Maar u kunt ook gebruik maken van onze buik- en taille-algenmodder en -crème als u een gerichte actie op de buikriem wilt hebben.
      Worden de producten uit het GUAM-assortiment getest op dieren?
      NEE! We hebben onze producten nooit getest op dieren. De wetgeving van de Europese Unie verbiedt alle dierproeven voor cosmetische producten, aangezien al onze producten in Italië zijn gemaakt, kunt u er zeker van zijn dat er geen dierproeven zijn uitgevoerd. Daarnaast gebruiken we geen ingrediënten van dierlijke oorsprong in ons brede assortiment.
      Ik heb een gevoelige huid, circulatieproblemen, waterretentie. Kan ik GUAM® schoonheidsproducten gebruiken?
      We hebben twee specifieke referenties voor de gevoelige en doorbloedinggevoelige huid: koude modder en crèmespoeling met koud effect. Voor het vasthouden van water,

Guam, de oplossing tegen lelijke huid

Artikelnummer :0
Totaal bedrag :0 €

mijn mandje mijn mandje

© copyright 2013

Création du site internet par LCI Info .be