F.A.Q.

Vragen

 1. Ik voel me een beetje verloren tussen alle producten en weet niet goed welk product geschikt is voor mijn huidtype. Heeft u raad?
 2. Ik zou 's winters graag mooie benen willen. Kunnen de producten uit het GUAM-gamma het hele jaar door worden gebruikt?
 3. Ik verwacht een kindje! Mag ik de producten uit het GUAM-gamma ook tijdens mijn zwangerschap gebruiken?
 4. Volgende week vertrek ik op vakantie en ik zou mijn GUAM-producten graag meenemen. Is het een probleem als mijn huid aan de zon wordt blootgesteld nadat ik producten uit het GUAM-gamma heb aangebracht?
 5. Sommige crèmes van algenmodder veroorzaken jeuk en hevige warmte en mijn huid is soms rood en geïrriteerd. Is dat normaal?
 6. Sinds ik weet dat het normaal is als ik jeuk en hevige warmte voel, gebruik ik de crèmes van GUAM-algenmodder soms erg vaak en dan gebeurt het dat ik helemaal geen jeuk of warmte meer voel. Hoe komt dat?
 7. De bovenste laag van mijn pot GUAM-modder is vloeibaar. Is dat een probleem?
 8. Puur uit nieuwsgierigheid: kan ik de producten van het GUAM-gamma ook gebruiken om mijn buikspieren beter te laten uitkomen?
 9. Zijn de producten van het GUAM-gamma getest op dieren?
 10. Ik heb soms heel gevoelige aders. Mag ik de GUAM ®-schoonheidsproducten toch gebruiken?

Antwoorden

 1. Ik voel me een beetje verloren tussen alle producten en weet niet goed welk product geschikt is voor mijn huidtype. Heeft u raad?
  We stellen u voor een gratis diagnose te laten uitvoeren vooraleer u zich concentreert op de producten die u kunt gebruiken. Via de startpagina kunt u doorklikken naar de diagnose.
 2. Kunnen de producten uit het GUAM-gamma het hele jaar door worden gebruikt?
  Absoluut. Om de behaalde resultaten te behouden, raden we zelfs ten stelligste aan om een onderhoudsbehandeling te volgen nadat uw cellulitis via een actief programma is afgenomen of verdwenen.
 3. Ik verwacht een kindje! Mag ik de producten uit het GUAM-gamma ook tijdens mijn zwangerschap gebruiken?
  Gezien het gehalte aan algen en etherische oliën in onze producten raden we af ze tijdens uw zwangerschap te gebruiken.
 4. Is het een probleem als mijn huid aan de zon wordt blootgesteld nadat ik producten uit het GUAM-gamma heb aangebracht?
  Het is belangrijk dat het product volledig is uitgewerkt vooraleer u zich aan zonne- of andere stralen blootstelt. Hoe kunt u weten of het product is uitgewerkt? Dat is eenvoudig. Wanneer u niet meer de minste warmte of jeuk voelt, wanneer uw huid geen rode kleur meer vertoont en wanneer het product volledig door de huid is opgenomen.
 5. Sommige crèmes van algenmodder veroorzaken jeuk en hevige warmte en mijn huid is soms rood en geïrriteerd. Is dat normaal?
  Ja, het is volkomen normaal dat u hevige warmte of jeuk voelt en dat uw huid rood wordt op de plaatsen waar het product is aangebracht. Dit zijn niets meer en niets minder dan de effecten van de actieve GUAM-bestanddelen die diep in uw huid doorwerken.
 6. Nadat ik het product een zeker aantal keren heb aangebracht, voel ik geen warmte of jeuk meer. Is dat normaal?
  Ja, dat is precies wat bij de meeste mensen gebeurt! Nadat het product een zeker aantal keren is aangebracht, kunnen de jeuk en het warmtegevoel afnemen omdat de huid op een andere manier op de functionele ingrediënten gaat reageren. Maar deze externe reactie doet niets af aan de doeltreffendheid van het product. Wanneer het product wordt aangebracht, worden de actieve ingrediënten sowieso altijd door de huid opgenomen en ze blijven op dezelfde manier doorwerken.
 7. De bovenste laag van mijn pot GUAM-modder is vloeibaar. Is dat een probleem?
  Neen, dat is volkomen normaal. Het gaat om een natuurlijk product en de vloeistoffen en etherische oliën hebben de neiging zich van de klei en de algen af te scheiden. Voor een optimale werking raadt het LACOTE labo voor studie en onderzoek aan om het product voor elk gebruik nauwkeurig te mengen tot het een romige structuur krijgt.
 8. Mag ik de GUAM-producten op alle lichaamsdelen aanbrengen?
  Deze zones van het lichaam kunnen met GUAM-producten worden behandeld: Benen, billen, kuiten, buik, tailleomvang, armen.
 9. Zijn de producten van het GUAM-gamma getest op dieren?
  Zeer zeker niet! Wij hebben onze producten nooit op dieren getest. Niet alleen omdat we vinden dat dit niet kan, maar ook omdat de Europese Unie bij wet alle dierenproeven voor cosmetische producten verbiedt. En aangezien al onze producten in Italië worden geproduceerd, kunnen we u verzekeren dat onze producten op geen enkel dier zijn uitgetest.
  Daarenboven is er geen enkel product van dierlijke oorsprong in onze formules terug te vinden! Onze formules zijn 100% plantaardig.
 10. Ik heb spataders, mijn huid is er erg gevoelig en verdraagt het warmte-effect niet. Bestaat er ook een aangepast programma?
  Zowel voor de modder als voor de moddercrème bestaat er inderdaad een koud programma. De packs zijn gemakkelijk herkenbaar dankzij hun groene kleur.

Guam, de oplossing tegen lelijke huid

Artikelnummer :0
Totaal bedrag :0 €

mijn mandje mijn mandje

© copyright 2013

Création du site internet par LCI Info .be