Wetenschappelijk bewezen resultaten

Gegevens van klinische studies tonen aan dat de GUAM-algenmodder echt werkt wanneer hij regelmatig wordt aangebracht.

 

De afdeling fysica en natuurlijke wetenschappen van het Instituut voor farmacologie van de Universiteit van Pavia (Italië) heeft een klinisch onderzoek uitgevoerd. Het doel ervan was om de doeltreffendheid te evalueren van de GUAM-algenmodder tegen cellulitis, sinaasappelhuid en oneffenheden van de huid.

 

De proefpersonen waren vrouwen tussen 18 en 45 jaar die in goede gezondheid verkeerden en die de producten dagelijks en volgens de aanbevolen gebruiksvoorwaarden gebruikten. Parallel met deze testen liep ook een test waarbij placebo's werden gebruikt en na elke sessie werden foto's genomen om de huid te analyseren. De crèmes met GUAM-algenmodder werden aangebracht op de dijen en billen. De huid van de proefpersonen werd gedurende een periode van 90 dagen geobserveerd.

 

Deze parameters werden bestudeerd:

 

 

De Universiteit van Pavia heeft vastgesteld dat de geteste producten de cellulitis van de proefpersonen aanzienlijk heeft doen afnemen. Tijdens de observatieperiode was bij alle bestudeerde parameters een verbetering merkbaar en de producten hebben wetenschappelijk bewezen doeltreffend te zijn tegen oneffenheden van de huid.

Guam, de oplossing tegen lelijke huid

Artikelnummer :0
Totaal bedrag :0 €

mijn mandje mijn mandje

© copyright 2013

Création du site internet par LCI Info .be