Waarom zijn wij de beste?

Natuurlijke producten:

Al onze producten zijn gemaakt op basis van algen en geproduceerd in een fabriek die op zonne-energie werkt. Onze producten worden nooit op dieren getest.

 

Eenvoudig gebruik:

Klinische testen, uitgevoerd door een groep wetenschappers van de universiteit van Pavia in Italië, hebben aangetoond dat de crèmes met GUAM-algenmodder echt werken. Hun resultaten tonen aan dat de huidproblemen van meer dan 80% van de mensen die aan deze tests hebben deelgenomen, beduidend waren afgenomen en dit na het product slechts vijf keer te hebben aangebracht.

 

Wetenschappelijk bewezen resultaten:

Italiaanse vrouwen kiezen voor de GUAM-producten omwille van hun doeltreffendheid. Sinds meer dan 25 jaar is GUAM niet alleen het best verkochte merk tegen cellulitis in Italië, maar ook in een dertigtal andere landen in de wereld.

 

Een andere studie werd uitgevoerd door GFK Eurisko, Italiës betrouwbaarste marktonderzoeksbureau. Die studie heeft aangetoond dat 74% van de 1000 Italiaanse vrouwen die de GUAM-producten hebben uitgeprobeerd, verklaarden al na enkele sessies opmerkelijke resultaten te hebben bekomen.

Guam, de oplossing tegen lelijke huid

Artikelnummer :0
Totaal bedrag :0 €

mijn mandje mijn mandje

© copyright 2013

Création du site internet par LCI Info .be