Natuurlijke producten

Voordeel van GUAM-algen

Elk jaar, van de lente tot de herfst, oogsten de vissers voor de kust van Bretagne jong en eeuwig zeewier en gaan ze vervolgens over tot het drogen en beluchten van het zeewier op natuurlijke wijze dankzij de zon en de zeewind.

Eenmaal geoogst en gedroogd behoudt het zeewier 100% van zijn natuurlijke eigenschappen. GUAM-zeewier heeft vele deugden dankzij zijn componenten van sporenelementen, vitamine C, E en bèta-caroteen en andere voedingsstoffen. Deze natuurlijke planten zijn een echte bron van jeugdigheid, rehydrateren en tegelijkertijd voeden, het zeewier regenereert uw huid diep.

 

LACOTE en groene energie

De in Italië gevestigde LACOTE-studie- en onderzoeksinstelling zet zich in voor het gebruik van duurzame milieupraktijken door algen te blijven winnen met behulp van eeuwenoude methoden. Bovendien vereisen algen geen gebruik van meststoffen en/of pesticiden. Op deze manier wordt het respect voor het ecologische leven gewaarborgd.

Bovendien zet LACOTE zich ook in voor andere duurzame praktijken vanwege hun besturingssysteem met fotovoltaïsche panelen om de energie van de zon te benutten. Het gebruik van dit type energiebron draagt bij aan het respect voor het milieu om van onze planeet een betere plek om te leven te maken.

Guam, de oplossing tegen lelijke huid

Artikelnummer :0
Totaal bedrag :0 €

mijn mandje mijn mandje

© copyright 2013

Création du site internet par LCI Info .be