Natuurlijke producten

Voordeel van de GUAM-algen

Elk jaar, van de lente tot de herfst, oogsten vissers langs de kust van Bretagne jonge en levende algen die daarna door de zon en de oceaanbries op een natuurlijke manier worden gedroogd en belucht.

De geoogste en gedroogde algen behouden 100% van hun natuurlijke eigenschappen. De GUAM-zeealgen hebben vele kwaliteiten. Ze bevatten immers oligo-elementen, vitamine C, E en beta-caroteen en andere voedende elementen. Deze natuurlijke planten zijn een ware bron van de jeugd, ze hebben zowel een hydraterende als een voedende werking en zorgen voor een diepgaande regeneratie van uw huid.

 

LACOTE en Groene energie

Het studie- en onderzoeksbureau van LACOTE in Italië gebruikt duurzame en milieubewuste praktijken. Zo blijft het de algen oosten volgens eeuwenoude methodes. Bovendien zijn voor het kweken van algen geen mest en/of pesticiden nodig. Alles gebeurt dus vanuit het grootst mogelijke respect voor het milieu.

Bovendien zet LACOTE zich ook voor andere duurzame praktijken in. Zo werkt het bedrijf met zonnepanelen op zonne-energie. Met het gebruik van die energiebron wil het bijdragen aan een algemeen milieubewustzijn om van onze planeet een betere plek te maken.

Guam, de oplossing tegen lelijke huid

Artikelnummer :0
Totaal bedrag :0 €

mijn mandje mijn mandje

© copyright 2013

Création du site internet par LCI Info .be