Wie zijn wij?

De LACOTE-stichting:

fondation LACOTE

LACOTE Études et Recherches werd opgericht nadat Egidio Siena, een cosmeticadeskundige die gek is op de zee, de haven van Brest in Bretagne bezocht. Hij ontmoette er de algenvissers die ieder jaar van de lente tot de herfst zeealgen oogsten.

 

De nieuwsgierigheid van Egidio Siena naar dit soort oogsten was gewekt en hij begon informatie te verzamelen over dit beroemde "opvissen" van zeealgen. Zo ontdekte hij de legende over de vissers die al meer dan 400 jaar lang geloven dat zeealgen kostbare planten zijn met weldadige actieve elementen. Afgaand op zijn intuïtie, besloot hij staaltjes zeealgen terug naar Italië mee te nemen om ze daar te testen en een optimaal resultaat te kunnen behalen.

De resultaten waren positief en LACOTE was geboren.

De weldaden van de GUAM-algen voor uw huid

bienfaits des algues GUAM

De vissers in Bretagne volgen een procedé dat EBA wordt genoemd (via traditioneel beluchten en drogen). Om de actieve onderdelen te verkrijgen die heilzaam zijn voor de huid, worden de algen er als jonge en levende plantjes geoogst waarna ze gedurende drie dagen op natuurlijke wijze door de zon en de oceaanwind worden gedroogd en belucht. Tijdens dit proces verliezen de algen 80% water. Het resultaat is een droog extract.

 

In die toestand worden de algen vervolgens voor behandeling naar het LACOTE-laboratorium gebracht, waar ze door deskundigen worden gecontroleerd en bereid.

 

De GUAM-zeealgen hebben vele kwaliteiten. Dankzij de aanwezigheid van oligo-elementen, vitamine C, E en beta-caroteen zijn de GUAM-zeealgen een echte bron van de jeugd. Ze zijn zowel hydraterend als voedend en zorgen voor een diepgaande vernieuwing van uw huid, wat de problemen ook mogen zijn.

 

Het groeiende succes van GUAM

succès croissant de GUAM

Met meer dan 25 jaar ervaring, overtuigen de producten met GUAM-zeealgen elk jaar duizenden klanten. Miljoenen vrouwen en mannen vertrouwen volledig op de doeltreffendheid van de lijn van GUAM-algenmodder.

GUAM is hiermee de nummer 1 van de wereld in de strijd tegen cellulitis en sinaasappelhuid. Het merk werd eerst in Italië op de markt gebracht, maar GUAM wordt nu in 31 landen over de hele wereld verkocht en kent overal een groeiend succes.

Guam, de oplossing tegen lelijke huid

Artikelnummer :0
Totaal bedrag :0 €

mijn mandje mijn mandje

© copyright 2013

Création du site internet par LCI Info .be